Kulakova meita dalās ar savu emocionālo stāstu, atmiņām un pārdomām par savu tēti, kurš vakar aizgāja mūžībā

Latviju un tās sabiedrību šīs nedēļas sākumā pārsteidza sēru vēsts par izcilā mūziķa un komponista Jura Kulakova aiziešanu mūžībā.

Latvijas iedzīvotāji internetā izteica līdzjūtību Jura Kulakova draugiem, ģimenei un talanta cienītājiem, dalījās skaistos un emocionālos vārdos par komponistu un atcerējās mirkļus, ko daudzi pat nebija dzirdējuši.

 

 

Protams, arī Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs izteica līdzjūtību.

“Šī diena nāk ar skumju ziņu: mūžībā devusies Latvijas mūzikas leģenda Juris Kulakovs. Visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem un visiem viņa talanta cienītājiem. Tas spurainais, nepieradinātais un lieliskais laikmets palēnām aiziet vēsturē”, interneta vidē raksta prezidents.”

 

 

Vakar Jura Kulakova sieva Laura dalījās ar sāpīgu atklājumu, norādot, ka viņa vīra aiziešana no šīs pasaules bijusi ātra un negaidīta. Viņa aprakstīja, ka viņš aizgājis, viņsaulē ar notīm rokās.

Arī Jura Kulakova meita dalījās savām pārdomām un emocijām saistībā ar tēva aiziešanu. Viņa publicēja ierakstu “Facebook”, veltot to savam tēvam, un tas izraisīja lielas emocijas un pat asaras daudziem lasītājiem. Tas patiešām bija dziļi un no visas sirds izteikts ieraksts!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment